Φορτώνει...

Το κατάστημα

Η εταιρεία μας, ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την Ν.Φιλαδελφεια , απο την ειδικευμένη στα εργαλεία χειρός και γνώστη των ειδικών εργαλείων συνεργείου Σοφια  Ανεζάκη, με σκοπό την προώθηση στην Ελληνική αγορά εργαλείων από γνωστούς οίκους της Ευρώπης και της Ασίας. Σταθμός στην πορεία της εταιρείας μας είναι η συνεργασία με εργοστάσια πρωτοπόρα στην παραγωγή ειδικών εργαλείων.  Ένα από τα μεγαλύτερα είναι η εταιρεία  JTC η οποία  έχει μεγάλη γκάμα ειδικών εργαλείων για πολλές Ευρωπαϊκές και Ασιατικές μάρκες αυτοκινήτων.

Επίσης  η συνεργασία μας με τον οίκο ΗΑΖΕΤ ο οποίος είναι από τους πρωτοπόρους στο εργαλείο συνεργείου και ο οποίος εξοπλίζει με εργαλεία όλες τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων στην Γερμάνια και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε επίσης προιόντα των εταιρειών BGS, VOLKEL, ROTTLUFF, MAVEL, HELIOS-HOREX, VIGOR, GAMA.

Το κλειδί της  μέχρι σήμερα πορείας και επιτυχίας  της “KARMA TOOLS” είναι αναμφίβολα το ικανό προσωπικό που διαθέτει,  όπως και η τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους,και τέλος η συνέπεια και η ευγένεια.

Απο τον Ιανουάριο του 2012 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με σκοπό να προσεγγίσουμε ένα ευρύτερο κοινό, και να κάνουμε τις συναλλαγές απλές, εύκολες και γρήγορες. Ο κατάλογος μας θα ανανεώνεται συνεχώς, και θα εμπλουτίζεται με νέα προιόντα για να καλύπτει κάθε νέα ανάγκη που θα προκύπτει στο συνεργείο. Κάθε μήνα στη σελίδα μας θα βρίσκετε νέες προσφορές.

Ευχαρίστηση μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας.